510382552
info@prostozhiszpanii.comKażdy z nas może zrobić dobrą PAELLE. Grunt to mieć dobrą oliwe, dobry ryż, szafran, trochę fantazjii co do dodatków no i naszą wspaniałą PAELLERA.
Producent: Soler Romero |
Numer katalogowy: |
Kod EAN: |
Wspaniała Oliva EXTRA VIRGIN z pierwszego tloczenia na zimno z oliwek , picual , z Andaluzji. Idealna do sałatek, potraw, pieczenia, duszenia, marynowania etc. Wzbogaca smak każdej potrawy. Ja czasami lubię biały ser, typowy, w sumie każdy dobry biały ser temu służy, obok polać trochę oliwy Soler Romero, dodać drobnopokrojony suszony pomidor, trochę swieżej bazylii, dobry biały chleb i już. Picual ma wyrazisty smak, nawek ostry. Jest to moja ulubiona, lubię ją jeść z białym chlebem, lub robię przecier na bazie pomidora z oliwą i polewam tosta, a jak juz na bogato, dodaje na tosta jamon, albo lomo, albo chorizo.
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie